19. lipnja 2005.

ZAVRŠNA SVEČANOST IKG U SAMOSTANSKOM DVORIŠTU

Franjevački samostan u Osijeku otvorio je svoja vrata najbližoj školi u susjedstvu. Naime, 19. lipnja 2005. u dvorištu Franjevačkog samostana svoju završnu svečanost imala je Isusovačka klasična gimnazija.

Kao svake godine djelatnici i učenici IKG-a htjeli su se zahvaliti misom zahvalnicom za uspješan završetak nastavne godine, te zajedno s roditeljima i prijateljima proslaviti sve svoje uspjehe.

U Crkvi sv. Mihaela bila je održana sv. misa koju je predvodio p. Ivan Macan. Poslije sv. mise u dvorištu Franjevačkog samostana održana je priredba na kojoj su nastupali školski sastav, dramska skupina, zbor i tamburaši, a svoj rad pokazali su i učenici koji su sudjelovali u sastavljanju internetske stranice Isusovačke klasične gimnazije.

Stranicu ćete uskoro moći pogledati na adresi:
http://skole.t-com.hr/ss-osijek-521/skola

Vrhunac priredbe bila je dodjela priznanja, pohvala i nagrada. Nakon sto je ravnatelj uručio zahvalnice svim profesorima koji su pripremali učenike za natjecanja, profesori su uručili pohvalnice učenicima koji su osvojili visoka mjesta na različitim županijskim, državnim te međunarodnim natjecanjima.

Dodijeljena su priznanja za mnoga sportska dostignuća, ali i medalje najboljim sportašima na školskom natjecanju za Dan škole.

<< arhiva